Dit is alles wat je moet weten over de breuk tussen Luca Borsato en Daisy Piras

Dit is alles wat je moet weten over de breuk tussen Luca Borsato en Daisy Piras

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Luca Borsato is de zoon van Marco Borsato die bekend staat als zanger en meermalig vreemdganger. Zijn zoon Luca treedt al in de voetsporen van zijn vader op het gebied van zijn, maar nu lijkt hij ook heel andere eigenschappen overgenomen te hebben.

De relatie van Luca Borsato en Daisy Piras

Luca Borsato en Daisy Piras hadden meer dan een relatie met elkaar. Tussen de twee leek het niet beter te kunnen gaan, als we de foto's op hun Instagram mochten geloven. Ze plaatsten regelmatig schattige foto's samen met de meest zoetsappige teksten die er zijn. Het leek de perfecte relatie voor het oog.

Echter viel het ons al eerder eens op dat veel van deze kleffe kiekjes van hun Instagram-pagina's verdwenen waren. Gelukkig bracht roddelkoningin Yvonne Coldeweijer het verlossende woord en vertelde ons wat er speelde tussen de twee.

Luca treedt in de foute voetsporen van zijn vader

Daisy en Luca hadden plannen om samen te gaan wonen, dit lieten ze weten via een veel te slijmerige post op Instagram. Echter zou een spion van Yvonne op dat moment foto's ontvangen van het geslachtsdeel van Luca. Iew. Helaas voor Daisy bleef het hier niet bij en het gesprek ging verder dan dat. Hij liet aan meerdere dames weten dat zijn relatie niet zo lekker verliep en daarnaast verliepen de gesprekken redelijk steamy. De spion voelde zich hier erg schuldig over en besloot een berichtje naar Daisy te sturen waarin ze laat weten waar Luca mee bezig is. Voor Daisy kwam dit niet als een verrassing, dit gebeurde wel vaker.

De breuk tussen Luca Borsato en Daisy Piras

Na heel wat geroddel over het internet en de vele speculaties die er worden gedaan, was het uiteindelijk Daisy die zelf de stilte verbrak. Zij liet via een post op Instagram weten dat Luca en zij uit elkaar zijn en verder als vrienden door het leven gaan. Ze wilde er verder niet al teveel over kwijt, maar dat was natuurlijk ook niet nodig aangezien we alles al wisten.

Wie zit er nou fout?

Het lijkt natuurlijk erg obvious wie er fout zit in deze situatie, totdat een aantal roddelkanalen naar buiten kwamen met wat verontrustende berichtje. Daisy zou Luca namelijk gebruiken voor het geld en voor de aandacht. Ze zou gezegd hebben dat als zijn eerste single geen succes wordt, ze hem zou verlaten.

Bron: JuiceChannel

Bron: JuiceChannel

Bron: JuiceChannel

Bron: JuiceChannel

Ondanks dat Daisy er maar weinig over kwijt wilde, voelde ze nu toch de noodzaak om zichzelf te verdedigen. Hierbij hing ze zelfs een oud-vriendinnetje aan de publiekelijke schandpaal. Zij zou namelijk alle roddel over haar verspreiden richting de roddelkanalen. Daisy deed uiteindelijk aangifte tot smaad tegen de dame.

Bron: JuiceChannel

Bron: JuiceChannel

Maar goed, wie zit er dan fout? Het is de ene roddel tegen het andere. Roddelkanaal JuiceChannel gelooft maar weinig van het verhaal van Daisy en dat schuiven ze niet onder stoelen of banken.

Dit is alles wat je moet weten over de breuk tussen Luca Borsato en Daisy Piras

Ook Luca Borsato komt onder zijn steen vandaan gekropen en laat van zich horen. In zijn post op Instagram verdedigd hij zijn ex-vriendin en laat weten dat zij niet de boosdoener is. Misschien een hopeloze actie om haar terug voor zich te winnen? Hopelijk is Daisy niet zo vergevingsgezind als Leontine.

Dit is alles wat je moet weten over de breuk tussen Luca Borsato en Daisy Piras

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk