Jotti en Cas laten weten wat ze met het Love Island-prijzengeld gaan doen

Jotti en Cas laten weten wat ze met het Love Island-prijzengeld gaan doen

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Het avontuur van Love Island is tot zijn einde gekomen en hieruit zijn de grote winnaars Jotti en Cas naar voren gekomen. Dolgelukkig gingen ze met een volle portemonnee (en natuurlijk elkaar) terug naar huis. Maar je wint plotseling 25 duizend euro, wat ga je doen met zo ontzettend veel geld? Aan RTL Boulevard lieten de twee weten wat ze met dit bedrag gaan doen.

De spannende (en onverwachte) finale van Love Island

Na de laatste herkoppeling werd er direct bekend welke koppels we terug zouden zien in de finale van Love Island 2022. De vier koppels luidden als volgt: Lennert en Fé, Jotti en Cas, Sunita en Mert en Imen en Nathan.

Imen en Nathan vielen als eerste af tijdens de finale en eindigden hiermee op de vierde plaats. Vervolgens is Mert ten opzichte van zijn vorige deelname met twee plaatsen gezakt. Hij won destijds de eerste plek, maar eindigde nu samen met Sunita op plek nummer drie. De spanning stijgt, want het ging tussen Lennert en Fé en Jotti en Cas. Tot grote verbazing van ons, maar van vele andere fans, wonnen Jotti en Cas de grote finale en gingen zij met 25 duizend euro naar huis. We zijn overtuigd van de liefde van het stel, maar iedereen had verwacht dat Lennert en Fé met de prijzenpot naar huis zouden gaan. Dit kwam mede doordat zij al vanaf het begin bij elkaar waren, waar Jotti en Cas pas sinds Casa Amor samen zijn.

25 duizend euro? Dit gaan Jotti en Cas met de prijzenpot doen

Ondanks dat het een beetje onverwachts kwam, zijn wij zeker niet minder blij voor het winnende koppel van Love Island. Ze hebben de liefde gevonden en daar kregen ze nog even 25 duizend euro gratis bij, is dat even lekker.

Aan RTL Boulevard liet het kersverse koppel weten wat ze gaan doen met het prijzengeld:

“We gaan met het bedrag doen waar onze klik is begonnen. We willen allebei graag een rondreis maken met een omgebouwd oldtimer busje. Het prijzengeld is een mooi begin om dit realistisch te maken. Verder hebben we er eigenlijk nog niet over nagedacht.”, vertelt Cas.

Over verhuizen hebben ze ook nog een kort en bondig antwoord. Ze moeten er samen nog even naar kijken, maar Cas is er in ieder geval van overtuigd dat als de tijd rijp is het wel Amsterdam wordt en niet ergens bij de roots van Jotti in België.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk